About Us

Καλώς Ήλθατε στην K. KYRIACOU ELECTRONICS LTD!

H Ιστορία της Εταιρείας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1985 ως ιδιωτική εταιρεία και εγγράφηκε με το όνομα K. Kyriacou Electronics Ltd από τον Γενικό της Διευθυντή κ. Κυριάκο Κυριάκου.

Από τότε έχουμε προμηθεύσει, εγκαταστήσει και συντηρήσει ένα ευρύ φάσμα τηλεφωνικών συστημάτων σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων εταιρειών στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο εξέλιξης της εταιρείας καθώς έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη στον κλάδο. Η φήμη αυτή δημιουργήθηκε με την πάροδο των χρόνων αφού προσφέρουμε ένα ασύγκριτο επίπεδο υποστήριξης και μια εξαίρετη και εξατομικευμένη υπηρεσία προς τους πελάτες μας.

Οι πελάτες μας είναι η Νούμερο 1 προτεραιότητά μας!

Με την ευρεία εμπειρία μας διασφαλίζουμε την ομαλή ολοκλήρωση κάθε έργου αλλά ταυτόχρονα και το υψηλό  προφίλ της εταιρείας K. Kyriacou Electronics Ltd.

To επιχειρησιακό τηλεφωνικό σύστημα Unified Communications που σας προτείνουμε είναι το πιο σημαντικό εταιρικό εργαλείο στο περιβάλλον εργασίας. Αυτό εξασφαλίζει την άμεση επαφή με τους πελάτες και τους προμηθευτές σας παράγοντας κέρδη για την επιχείρησή σας. Κανένα άλλο επιχειρηματικό εργαλείο δεν μπορεί να επηρεάσει τόσο καθοριστικά την εξέλιξη αλλά και την οικονομική επιφάνεια της επιχείρησής σας.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, τους πόρους και τις γνώσεις μας για να σας προσφέρουμε όχι μόνο την καλύτερη, αλλά την οικονομικότερη λύση μαζί με την δέσμευση μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Αν χρειάζεστε ένα νέο σύστημα Unified Communications, να αναβαθμίσετε το υπάρχον σύστημα που διαθέτετε, να λύσετε τεχνικά προβλήματα, να μετακινήσετε το επικοινωνικό infrastructure της εταιρείας σας, οι ομάδες των επαγγελματιών μας είναι έτοιμες να σας κρατήσουν την επιχείρηση σας σε ομαλή λειτουργία.

Η Εταιρία Σήμερα

Η εταιρεία μας, η οποία εξειδικεύεται στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, είναι διαρθρωμένη σε πέντε τμήματα για την πλήρη αποδοτικότητα των υπηρεσιών της:

Διοίκηση, Πωλήσεις, Τεχνική Υποστήριξη, Κατάρτιση και Συμβουλευτική

Το προσωπικό της εταιρείας δεν σταματά ποτέ να αναβαθμίζει το επίπεδο των γνώσεων του σχετικά με καινοτομίες στον κλάδο και εμφανίσεις νέων προϊόντων παρακολουθώντας τα αναγκαία μαθήματα ανανέωσης ή αναβάθμισης των συστημάτων που απαιτούνται και να ενημερώνεται διαρκώς για νέες τεχνολογίες αιχμής και λύσεις που εμφανίζονται στην αγορά. Οι συνεργάτες και οι μηχανικοί της Κ. Κυριακού Electronics Ltd ενημερώνουν συνεχώς τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους με τις νέες τεχνολογίες ώστε να βρίσκονται στην πρωτοπορία των εξελίξεων που επισυμβαίνουν στις τεχνολογίες της νέας γενιάς Επικοινωνιών UC καθώς και άλλων μέσων επικοινωνιών και ηλεκτρονικών μέσων.

Το προσωπικό αλλά και η διοίκηση της εταιρείας μας, στα πλαίσια της προσφοράς υπηρεσιών κατάρτισης αλλά και συμβουλευτικής, μεταφέρει επίσης τις ενημερωμένες του γνώσεις σε συνεργάτες αλλά και πελάτες της εταιρείας μας στην Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.

Προϊόντα

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τις ακόλουθες διεθνείς εταιρείες:

• MITEL (UCC)
  • VIDICODE (Επαγγελματικά recorders)
  • JABRA (Ακουστικά)
  • 2N (Έλεγχος πρόσβασης στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας IP και T & A)
  • TECHFASS (Έλεγχος πρόσβασης και T & A)
  • VOXTRON (Τηλεφωνικά Κέντρα IVR)

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

• Παροχή υλικού
  • Εγκατάσταση
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
  • Διαχείριση έργου
  • Εκπαίδευση
  • Υποστήριξη / Συντήρηση

Με μεγάλη εμπειρία που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και τεχνολογικών λύσεων η εταιρεία μας συμβουλεύει για τις περισσότερες πτυχές του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών Unified Communications. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι μπορούμε να αφουγκραστούμε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας και να τους προμηθεύσουμε με τα καταλληλότερα προϊόντα για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης τους.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας είναι κατάλληλη για όλους, από μικρές επιχειρήσεις μέχρι μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

Η νέα γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει τις τεχνολογίες Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και μια νέα κλάση λύσεων UC που ενισχύουν την εμπειρία True Collaboration και την καινοτομία για το μέλλον στις Επικοινωνίες των επιχειρήσεων. Η βελτίωση της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε, διασφαλίζει τη δέσμευση μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την τελευταία και πιο αξιόπιστη τεχνολογία της αγοράς.

Η Κ. Κυριάκου Electronics Ltd προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση σε όλες τις ανάγκες επικοινωνιών της επιχείρησης σας ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ αλλά και το ΑΥΡΙΟ!

Ευελπιστούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την επιτυχία των επιχειρηματικών σας δράσεων, οι οποίες αναμφίβολα βασίζονται ιδιαιτέρως σε ένα επιτυχημένο τεχνολογικό πλάνο βασισμένο στο επικοινωνιακό σας προφίλ και τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης σας.

Βραβεία: 2010 – 2017 – Mitel Silver Award of Sales.