Ολοκληρωμένες λύσεις 2N®

Με τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει η K. Kyriacou Electronics Ltd για θυροτηλεοράσεις, τον έλεγχο πρόσβασης και την ενδοεπικοινωνία, επιχειρήσεις και ιδιώτες μπορούν να εκμεταλευτούν πολλαπλές επιλογές εφαρμογών. Digital και Analog επιλογές σας επιτρέπουν να μιλήσετε από τηλέφωνο, το smartphone ή το tablet, τις τεχνολογίες VoIP και το πρωτόκολλο SIP όπως και άλλες εφαρμογές βάση διαφορετικών αναγκών σχεδιασμού.

Τα προϊόντα 2N λειτουργώντας σαν σταθμοί επικοινωνίας και ελέγχου, επιτρέπουν την ακουστική και οπτική επικοινωνία αλλά και τον έλεγχο της πρόσβασης των επισκεπτών στην είσοδο ενός χώρου. Είναι ιδανικά για γραφεία, επαγγελματικά κτίρια και κατοικίες που έχουν υποδομή Ethernet IP και επιτρέπουν την ενσωμάτωση αλλά και την επεκτασιμότητά τους στις υποδομές επικοινωνίας.

Intercoms
Access Control
Answering Unit

Best 2N solutions offered by K. Kyriacou Ltd!

2N Project Planner

Χρησιμοποιήστε το σχεδιαστικό εργαλείο για τον καλύτερο σχεδιασμό βάση των αναγκών που υπάρχουν.

2Ν Integrator Hub

Διαπιστώσετε τη συμβατότητα των συσκευών που θα προμηθευτήτε.

2N YouTube Channel

Επισκεφτείτε ακόμα το YouTube channel της 2N.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του τηλεφώνου 22877555 ή τη φόρμα στην ιστοσελίδα μας σχετικά με τις λύσεις 2Ν που προσφέρουμε.